Είμαι μια νέα μαμά και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας, μέσω του blog μου, όλη την εμπειρία που είχα στην εγκυμοσύνη αλλά και όσα θα έρθουν από εδώ και πέρα. Γίνετε μέλος και στείλτε μου email στο vivliolatreia@gmail.com ή στο ksanthompoumpouras@gmail.com με τις δικές σας εμπειρίες τοκετού, τα δωμάτια που διαμορφώσατε για τα μωρά σας με φωτογραφίες, απορίες ή και συμβουλές που θέλετε να δώσετε στην άλλες μανούλες.

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Κηπουρική για παιδιά: φύτευση βολβού

Αν νόμιζες ότι η κηπουρική είναι μόνο για μεγάλους, πλανάσαι πλάνη οικτρά. Όλα τα παιδιά: τα δικά σου, του γείτονα, τα ανίψια σου, τα βαφτιστήρια σου, οι μαθητές σου, τα παιδιά κάτω στον κάμπο, τα παιδιά του Πειραιά και τα παιδιά του Ζεβεδαίου, μπορούν να ασχοληθούν με την κηπουρική και σίγουρα θα τους αρέσει.

Στο σημερινό επεισόδιο βλέπεις πώς να φυτεύει το καμάρι σου βολβούς. Μη βαριέστε μαμά και μπαμπά. Λίγος χρόνος λιγότερος στο πλεϊστέσιον ή στην τηλεόραση είναι πάντα κέρδος.

Ιδέα: μπορείτε να βγάλετε μερικές φωτογραφίες από την ώρα της φύτευσης, άλλες από τα φρέσκα φυλλαράκια που φύτρωσαν, και τέλος από τα λουλούδια τους την άνοιξη. Τις εκτυπώνετε, γράφετε και δύο λόγια και να σου, έτοιμη η εργασία για τη "Μελέτη περιβάλλοντος".
Αν δεν έχεις ιδέα τι είναι οι βολβοί και τι κάνουν πάνω σ' αυτόν τον πλανήτη, διάβασε πρώτα μερικά πραγματάκια.

Σςςςςςςςςςς........σβήστε τα φώτα......αρχίζει.....
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου