Είμαι μια νέα μαμά και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας, μέσω του blog μου, όλη την εμπειρία που είχα στην εγκυμοσύνη αλλά και όσα θα έρθουν από εδώ και πέρα. Γίνετε μέλος και στείλτε μου email στο vivliolatreia@gmail.com ή στο ksanthompoumpouras@gmail.com με τις δικές σας εμπειρίες τοκετού, τα δωμάτια που διαμορφώσατε για τα μωρά σας με φωτογραφίες, απορίες ή και συμβουλές που θέλετε να δώσετε στην άλλες μανούλες.

Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011

10 λεπτά για μια ζωή

Δωρεάν τεστ-ΠΑΠ χωρίς ραντεβού κάνουν από το πρωί αλλά και για όλη την εβδομάδα οι γυναίκες στη χώρα μας, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τον Καρκίνο.
Ειδικότερα, 24-31/1 στα δημόσια και πανεπιστημιακά νοσοκομεία της χώρας που διαθέτουν γυναικολογική κλινική, θα διενεργούνται δωρεάν εξετάσεις (test Παπανικολάου) για όλες τις γυναίκες από 15 ετών και άνω.
Στόχος, η εφαρμογή στην πράξη προληπτικής ιατρικής και προσυμπτωματικών ελέγχων για μεγάλο τμήμα του πληθυσμού, ώστε να γίνει συνείδηση η ανάγκη για ετήσιο έλεγχο σε όλες τις γυναίκες. Το τεστ Παπανικολάου είναι μία απλή εξέταση που χρειάζεται λιγότερο από δέκα λεπτά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου