Είμαι μια νέα μαμά και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας, μέσω του blog μου, όλη την εμπειρία που είχα στην εγκυμοσύνη αλλά και όσα θα έρθουν από εδώ και πέρα. Γίνετε μέλος και στείλτε μου email στο vivliolatreia@gmail.com ή στο ksanthompoumpouras@gmail.com με τις δικές σας εμπειρίες τοκετού, τα δωμάτια που διαμορφώσατε για τα μωρά σας με φωτογραφίες, απορίες ή και συμβουλές που θέλετε να δώσετε στην άλλες μανούλες.

Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011

Βάλτε τα στο ψυγείο

Για να διατηρηθούν τα μπιμπερό αποστειρωμένα, ώσπου να τα χρησιμοποιήσουμε, τα φυλάμε στη συσκευή αποστείρωσης μέχρι αυτή να ανοιχθεί.

Διαφορετικά ανοίγουμε τον αποστειρωτή μας, λίγο μετά την αποστείρωση και τοποθετούμε όλα τα σκεύη που αποστειρώσαμε (μπιμπερό, θηλές, πιπίλες) στο ψυγείο. Τις πιπίλες τις βάζουμε σε μικρές θήκες, που επίσης έχουμε αποστειρώσει.

Να θυμάστε ότι αν αφήσετε τα αποστειωμένα σκεύη σας στον αποστειρωτή, παραπάνω ώρα από αυτή πο συστήνει ο κατασκευαστής, τότε η αποστείρωση έχει αναιρεθεί!

Επίσης, αν χρησιμοποιείτε τον παλαιό τρόπο αποστείρωσης, βράζοντας σε μία κατσαρόλα ό,τι θέλετε να αποστειρώσετε, να ξέρετε ότι πρέπει να βγάλετε αμέσως τα σκεύη μέσα από το νερό, καθώς το υγρό περιβάλλον ευνοεί την ανάπτυξη μικροοργανισμών.

www.mother.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου