Είμαι μια νέα μαμά και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας, μέσω του blog μου, όλη την εμπειρία που είχα στην εγκυμοσύνη αλλά και όσα θα έρθουν από εδώ και πέρα. Γίνετε μέλος και στείλτε μου email στο vivliolatreia@gmail.com ή στο ksanthompoumpouras@gmail.com με τις δικές σας εμπειρίες τοκετού, τα δωμάτια που διαμορφώσατε για τα μωρά σας με φωτογραφίες, απορίες ή και συμβουλές που θέλετε να δώσετε στην άλλες μανούλες.

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Διατροφή για μαμάδες και παιδιά

Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011, θα λάβει χώρα η κεντρική εκδήλωση για την Εβδομάδα Διατροφής στη Θεσσαλονίκη, με τίτλο «Διατροφή για μαμάδες και παιδιά». Η ημερίδα διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Διαιτολόγων-Διατροφολόγων και αφορά στην οικογένεια πριν και μετά τον ερχομό του παιδιού.

Φέτος ενημερωνόμαστε για τη διατροφή της γυναίκας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη, καθώς και για τη διατροφή του παιδιού έως και τα 3 έτη.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης από τις 9:00 μέχρι τις 15:00 και θα πλαισιωθεί από πλήθος εκλεκτών ομιλητών, εκθετών και παράλληλων εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους.

Η είσοδος θα είναι ανοικτή για το κοινό και οι επιστημονικοί υπεύθυνοι είναι οι διαιτολόγοι: Χριστίνα Δρακοπούλου, Βασιλάκου Δέσποινα, Καγιάφα Δήμητρα, Κοντοπίδου Ειρήνη και Καρασούλη Κωνσταντίνα.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ καλέστε στο 2310 695391 και ενημερωθείτε στην ιστοσελίδα www.evdomades-diatrofis.gr
 
http://www.liaison.com.gr
 

1 σχόλιο:

  1. Γεια σας!!!
    Eίμαι η ανδριάνα και είμαι φοιτήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
    Για την εκπόνηση της διπλωματικής εργασίας, διεξάγω μια έρευνα για τα βρεφικά καλλυντικά.

    https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDFPN2otTzlyY29MWFhrSUlXLUc3Umc6MQ

    Πατώντας τον παραπάνω σύνδεσμο θα μεταφερθείτε σ' ένα ερωτηματολόγιο..
    Η βοήθειά σας είναι ιδιαίτερα σημαντική για μένα γιατί έχετε τις περισσότερες γνώσεις πάνω στα βρεφικά καλλυντικά.

    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο και την συμβολή σας!!!
    Αν θέλετε προωθήστε τον σύνδεσμο σε φίλες/γνωστές σας μητέρες

    Ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή