Είμαι μια νέα μαμά και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας, μέσω του blog μου, όλη την εμπειρία που είχα στην εγκυμοσύνη αλλά και όσα θα έρθουν από εδώ και πέρα. Γίνετε μέλος και στείλτε μου email στο vivliolatreia@gmail.com ή στο ksanthompoumpouras@gmail.com με τις δικές σας εμπειρίες τοκετού, τα δωμάτια που διαμορφώσατε για τα μωρά σας με φωτογραφίες, απορίες ή και συμβουλές που θέλετε να δώσετε στην άλλες μανούλες.

Κυριακή, 8 Αυγούστου 2010

Πόσο ψηλό θα γίνει το παιδί μου?

Οι γονείς τακτικά αγωνιούν για το τελικό ύψος των παιδιών τους. Δεν υπάρχει τρόπος να προβλέψει κανείς με ακρίβεια το τελικό ύψος του παιδιού. Ένας απλός τρόπος είναι να διπλασιάσει κανείς το ύψος του παιδιού στην ηλικία των δυο χρονών. Η πιο κάτω μηχανή υπολογισμού βασίζεται στο ύψος των γονιών. Συμπληρώστε λοιπόν τα παιδία και πατήστε το κουμπί «Υπολογισμός». http://www.paidiatros.com/Main/article-341-0-0-0.aspx
Το πιθανό τελικό ύψος που δίνει ο συγκεκριμένος μετρητής βασίζεται στο γενετικό υλικό που «κουβαλά» το παιδί από τους δυο γονείς. Το τελικό ύψος του παιδιού βασιζόμενο σε αυτή τη πρόβλεψη πιθανό να είναι 5 εκατοστά πάνω από αυτή την τιμή, μέχρι 5 εκατοστά κάτω από την τιμή που θα σας δοθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου