Είμαι μια νέα μαμά και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας, μέσω του blog μου, όλη την εμπειρία που είχα στην εγκυμοσύνη αλλά και όσα θα έρθουν από εδώ και πέρα. Γίνετε μέλος και στείλτε μου email στο vivliolatreia@gmail.com ή στο ksanthompoumpouras@gmail.com με τις δικές σας εμπειρίες τοκετού, τα δωμάτια που διαμορφώσατε για τα μωρά σας με φωτογραφίες, απορίες ή και συμβουλές που θέλετε να δώσετε στην άλλες μανούλες.

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Ο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Ο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Ναυπλίου, κ. Αναγνωσταρά Παναγιώτη, και όλη την Τοπική Αυτοδιοίκηση του Ναυπλίου, στα πλαίσια της δράσης «Προληπτική Ιατρική & Οδοντιατρική» θα πραγματοποιήσει πρόγραμμα οδοντιατρικής και ιατρικής προληπτικής στο Ναύπλιο, μέσω της σύγχρονης κινητής ιατρικής μονάδας «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ».

Ο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ», το Κινητό Πολυϊατρείο για τα παιδιά, περιλαμβάνει παιδιατρικό, καρδιολογικό, ακουολογικό, οφθαλμολογικό και οδοντιατρικό τμήμα, ενώ μέσω, τηλεϊατρικής παρέχεται η δυνατότητα online σύνδεσης με ιατρούς. Με το καινοτόμο σύστημα e-ppokrates, υλοποιείται ένα πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής μέσω του οποίου πραγματοποιείται σειρά εξετάσεων με ταυτόχρονη δημιουργία ηλεκτρονικού ιατρικού φακέλου για τα παιδιά.

Ο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» θα βρίσκεται σταθμευμένος στην πλατεία «ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ» στην πόλη του Ναυπλίου,

την Παρασκευή 20, Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Αυγούστου

από τις 9:00 έως τη 13:00 & από τις 18:00 έως 22:00

προκειμένου να εξετάσει προληπτικά όλα τα παιδιά της πόλης πάντα με τη συνοδεία και την συγκατάθεσή των γονέων τους. Την μονάδα θα στελεχώνουν φίλοι και εθελοντές γιατροί, Οδοντίατροι, Παιδίατροι και Οφθαλμίατροι, που θα βρίσκονται στη μονάδα από τις 9:00-13:00μμ και από τις 18:00-22:00μμ., οι οποίοι στηρίζουν τις δράσεις του συλλόγου προσφέροντας τις υπηρεσίες τους για τα παιδιά όλου του κόσμου, χωρίς κάποια οικονομική επιβάρυνση για τους γονείς.

Επιπλέον, την μονάδα θα στελεχώνουν εργαζόμενοι και εθελοντές του συλλόγου, οι οποίοι θα ενημερώνουν για τις δράσεις του συλλόγου με προφορικό και έντυπο υλικό.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» περιμένει όλους τους μικρούς του φίλους για προληπτική εξέταση.


Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056

(Τμήμα Κοινωνικής και Ψυχολογικής Στήριξης)

Λεωφ. Καρέα & Δάφνης 2-Τ.Κ. 16233-Καρέας

Τηλ: 2107609550, Φαξ: 2107609554,

e mail: sos1056@hamogelo.gr

www.hamogelo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου