Είμαι μια νέα μαμά και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας, μέσω του blog μου, όλη την εμπειρία που είχα στην εγκυμοσύνη αλλά και όσα θα έρθουν από εδώ και πέρα. Γίνετε μέλος και στείλτε μου email στο vivliolatreia@gmail.com ή στο ksanthompoumpouras@gmail.com με τις δικές σας εμπειρίες τοκετού, τα δωμάτια που διαμορφώσατε για τα μωρά σας με φωτογραφίες, απορίες ή και συμβουλές που θέλετε να δώσετε στην άλλες μανούλες.

Δευτέρα, 9 Αυγούστου 2010

Προσφορές από το e-shop της Αγνής Χατζηδάκη

Εκπληκτικές οικονομικές προτάσεις από το bridestyle.gr -το πιο ποιοτικό ηλεκτρονικό κατάστημα για νυφικά, βαπτιστικά και είδη γάμου.


Η Divinewear Collection της Αγνής Χατζηδάκη, με 25ετή εμπειρία στο χώρο της μόδας προσφέρει μοναδικές δημιουργίες υψηλής ραπτικής τόσο στην παιδική όσο και στη γυναικεία επίσημη ένδυση. Με έδρα της το Κολωνάκι, σχεδιάζει βαπτιστικά ρούχα και νυφικά φορέματα συνδυάζοντας πάντα το ρομαντικό με το λιτό ύφος, την καλαισθησία και το εκλεπτυσμένο γούστο με τ’ άριστα κι ατόφια υλικά.

Ειδικά για τα μέλη του babyspace.gr
Με πολλές καινοτομίες στο ενεργητικό της, και πιο πρόσφατη τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (www.bridestyle.gr) με πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις για γάμους, βαπτίσεις, και αξεσουάρ, η Αγνή Χατζηδάκη προσφέρει σήμερα σε όλα τα μέλη του babyspace .gr έκπτωση 15% για κάθε αγορά μέσω του e-shop.

Οδηγίες για να κάνετε χρήση της προσφοράς
Επισκεφτείτε το www.bridestyle.gr. Αφού επιλέξετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και τα προσθέσετε στο καλάθι, οριστικοποιήστε την παραγγελία σας και στη σελίδα που συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στο πεδίο «Παρατηρήσεις / Σχόλια για τη παραγγελία:» πληκτρολογήσετε «babyspace», θα αφαιρεθεί το ποσό της έκπτωσης που αναλογεί, και θα λάβετε σχετικό ενημερωτικό e-mail που θα επιβεβαιώνει την έκπτωση μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

• Η έκπτωση ισχύει μόνο για τα εγγεγραμμένα μέλη του babyspace.gr
• Η έκπτωση δεν ισχύει στα γυναικεία υποδήματα, στα είδη δώρων-διακόσμησης και στα είδη ομορφιάς. Ακόμη, η έκπτωση δεν ισχύει στα έξοδα αποστολής.
• Οι εκπτώσεις αφορούν σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες εκτός από τα προαναφερόμενα και προϊόντα τα οποία ήδη βρίσκονται σε προσφορά (web offer), οπότε η έκπτωση δεν ισχύει. Σε περίπτωση που ισχύσουν και οι δύο, η συνολική έκπτωση (της ήδη υπάρχουσας web offer αθροιζόμενη με το ποσοστό που αντιστοιχεί στον κωδικό έκπτωσης) δεν θα ξεπερνάει το 15%.

• Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 31/08/10 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων του e-shop.

• Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους της προσφοράς χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.


Πληροφορίες

Αγνή Χατζηδάκη – Divinewear Collection
Atelier: Βουκουρεστίου 42, 10673 – Κολωνάκι
Show room: Λυκαβηττού 29 & Τσακάλωφ, 10673 – Κολωνάκι
Τηλ.: 210-3630857, 210-3611995, 210-3623110, Fax: 210-3611995
www.divinewear.com, info@divinewear.com,
e-shop: www.bridestyle.gr, info@bridestyle.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου