Είμαι μια νέα μαμά και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας, μέσω του blog μου, όλη την εμπειρία που είχα στην εγκυμοσύνη αλλά και όσα θα έρθουν από εδώ και πέρα. Γίνετε μέλος και στείλτε μου email στο vivliolatreia@gmail.com ή στο ksanthompoumpouras@gmail.com με τις δικές σας εμπειρίες τοκετού, τα δωμάτια που διαμορφώσατε για τα μωρά σας με φωτογραφίες, απορίες ή και συμβουλές που θέλετε να δώσετε στην άλλες μανούλες.

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Συσκευή ανίχνευσης βρεφικής άπνοιας και ενδοεπικοινωνία (με 2 αισθητήρες κίνησης)

ANGELCARE® AC 401 (με 2 αισθητήρες κίνησης)
Το Angelcare® AC 401 είναι μια πρωτοποριακή συσκευή η οποία συνδυάζει ένα μοναδικό σύστημα αισθητήρων κίνησης και μία εξελιγμένη ενδοεπικοινωνία σε μία και μόνο συσκευή.
ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ
Η λειτουργία που διαφοροποιεί την Angelcare® AC 401 από όλες τις υπάρχουσες βρεφικές συσκευές της Ελληνικής αγοράς, είναι η δυνατότητα ανίχνευσης οποιασδήποτε κίνησης του μωρού. Αυτό επιτυγχάνεται με τους αισθητήρες κίνησης (2 τετράγωνες πλάκες) οι οποίες τοποθετούνται κάτω από το στρώμα του παιδικού κρεβατιού. Το μωρό δεν έρχεται σε επαφή με καμία από τις πλάκες ή καλώδια. Κοιμάται όπως θα κοιμόταν και χωρίς την ύπαρξη της συσκευής.

Ένα βρέφος κατά τη διάρκεια του ύπνου συνήθως παραμένει ακίνητο. Το μόνο μέρος του σώματος που κινείται είναι ο θώρακάς του, καθώς αυτό αναπνέει.

Αυτή την ανεπαίσθητη κίνηση είναι σε θέση να αντιλαμβάνονται οι 2 αισθητήρες κίνησης που έχουν τοποθετηθεί κάτω από το στρωματάκι του παιδικού κρεβατιού. Σε περίπτωση που για 20’’ δεν ανιχνευτεί καμία κίνηση τότε θα ενεργοποιηθεί ο συναγερμός, δίνοντας σας το χρόνο να αντιδράσετε άμεσα σε ενδεχόμενο πρόβλημα (άπνοια, εισρόφηση, βρογχιολίτιδα, κρεατάκια κ.α.).
ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Angelcare® AC 401 διαθέτει επίσης ένα εξελιγμένο σύστημα ενδοεπικοινωνίας. Λειτουργεί όπως όλες οι συσκευές ενδοεπικοινωνίας. Δηλαδή έχετε συνεχή λήψη και ηχητική ενημέρωση για το τι συμβαίνει στο παιδικό δωμάτιο.

Μέσω της λειτουργίας «ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΩ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΘΟΡΥΒΟΥ», μπορείτε να ρυθμίσετε εσείς την ευαισθησία του μικροφώνου έτσι ώστε η ενδοεπικοινωνία να ενεργοποιείται μόνο όταν το μωρό σας θα παράγει κάποιο ήχο (φωνή, κλάμα, βήχας κτλ). Με αυτή τη λειτουργία δεν ακούτε το διαρκές φύσημα από το μεγάφωνο που δημιουργεί η ασύρματη επικοινωνία και το σημαντικότερο είναι ότι η εκπομπή ραδιοκυμάτων γίνεται ελάχιστες φορές, μόνο όταν ενεργοποιείται ο αισθητήρας θορύβου.
ΕΝΔΕΙΞΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Η παιδική συσκευή (πομπός) λαμβάνει τη θερμοκρασία του παιδικού δωματίου και την προβάλει στην έγχρωμη ψηφιακή οθόνη της συσκευής του γονέα (δέκτης).

Επίσης έχετε την δυνατότητα πολύ εύκολα να ορίσετε χαμηλότερη και υψηλότερη θερμοκρασία, έτσι ώστε σε ενδεχόμενη μεταβολή της θερμοκρασίας στο παιδικό δωμάτιο να ενημερωθείτε άμεσα.
ΕΚΤΟΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Μια ηχητική προειδοποίηση σας ενημερώνει ότι έχετε βγει εκτός εμβέλειας και οι 2 συσκευές δεν επικοινωνούν πλέον μεταξύ τους.

Εμβέλεια εξωτερικού χώρου 250 m.

Εμβέλεια εσωτερικού χώρου 80 – 100 m.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Η συσκευή του γονέα (δέκτης) εφοδιάζεται με 4 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες (περιέχονται στη συσκευασία) και ειδική βάση φόρτισης.

Η παιδική συσκευή (πομπός) δέχεται 4 αλκαλικές μπαταρίες τύπου ΑΑΑ (δεν περιέχονται στη συσκευασία).

Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Angelcare® AC 401σε μέρη όπου δεν υπάρχει παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Επίσης μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι αφού η Angelcare® AC 401 θα γυρίσει αυτόματα σε λειτουργία μπαταρίας σε ενδεχόμενη διακοπή ρεύματος.
8 ΚΑΝΑΛΙΑ ΛΗΨΗΣ

8 διαφορετικά κανάλια λήψης σας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε τη δυνατότερη και καθαρότερη συχνότητα, εκμηδενίζοντας τις περιπτώσεις παρασίτων ή παρεμβολών από άλλες ασύρματες συσκευές. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε πάνω από 1 συσκευή στον ίδιο χώρο (π.χ. δίδυμα) χωρίς να παρεμβάλουν μεταξύ τους.
ΦΩΣ ΝΥΧΤΑΣ

Eνσωματωμένο διακριτικό φως στην απόχρωση του γαλάζιου φροντίζει ώστε το παιδικό δωμάτιο να μην είναι σκοτεινό.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ HOLD

Η λειτουργία HOLD σας δίνει τη δυνατότητα να μετακινήσετε το μωρό σας από το παιδικό κρεβάτι χωρίς να ενεργοποιηθεί ο συναγερμός, λόγω της απουσίας κίνησης, με το πάτημα ενός κουμπιού. Κάθε 1’ ένα προειδοποιητικό BEEP σας υπενθυμίζει ότι η συσκευή βρίσκετε σε λειτουργία ΗOLD.
MUTE
Μπορείτε με το πάτημα ενός κουμπιού να σταματήσετε για 2’ τη συσκευή να παράγει οποιοδήποτε ήχο.
ΕΥΡΕΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΓΟΝΕΑ

Πατώντας το πρώτο κουμπί στην παιδική συσκευή (πομπός), ένας παρατεταμένος ήχος θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τη συσκευή του γονέα (δέκτη) σε περίπτωση που δε θυμάστε που την τοποθετήσατε την τελευταία φορά.
Τιμή: €209.00
http://www.moro-ltd.gr/

1 σχόλιο:

  1. Συσκευή ενδοεπικοινωνίας με κάμερα και σύστημα ανίχνευσης της βρεφικής άπνοιας είναι η Ac1100 Angelcare.

    ΑπάντησηΔιαγραφή