Είμαι μια νέα μαμά και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας, μέσω του blog μου, όλη την εμπειρία που είχα στην εγκυμοσύνη αλλά και όσα θα έρθουν από εδώ και πέρα. Γίνετε μέλος και στείλτε μου email στο vivliolatreia@gmail.com ή στο ksanthompoumpouras@gmail.com με τις δικές σας εμπειρίες τοκετού, τα δωμάτια που διαμορφώσατε για τα μωρά σας με φωτογραφίες, απορίες ή και συμβουλές που θέλετε να δώσετε στην άλλες μανούλες.

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Νέο κρούσμα εκμετάλλευσης του ονόματος του οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού"

ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα το απόγευμα από πολίτη ότι στην περιοχή της Κέρκυρας και ειδικότερα στο κέντρο της πόλης, έξω από τον κινηματογράφο PALACE, διαπιστώθηκε κρούσμα εκμετάλλευσης του ονόματός του. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε η περίπτωση μιας γυναίκας και δύο ανδρών, οι οποίοι παρουσιάζονται ως εκπρόσωποι του Οργανισμού και πωλούν στην τιμή των 6,00 Euro ένα βιβλίο με τίτλο «Διατροφή & Υγεία» και φέρει σφραγίδα που αναγράφει «ΒΟΗΘΕΙΑ-ΕΛΠΙΔΑ-ΖΩΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ», προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Για την υπόθεση αυτή, έχει ενημερωθεί η Ασφάλεια Κέρκυρας και θα αρχίσει την αναζήτηση των επιτήδειων που πωλούν βιβλία και αποσπούν χρηματικά ποσά σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» διαψεύδει κατηγορηματικά την οποιαδήποτε ανάμειξή του στο συγκεκριμένο περιστατικό. Τονίζει δε, ότι δε βγαίνει ποτέ στο δρόμο, ούτε από πόρτα σε πόρτα για να κάνει έρανο. Οι χρηματικές δωρεές για την ενίσχυση των σκοπών του γίνονται μόνο με κατάθεση σε συγκεκριμένους τραπεζικούς λογαριασμούς, στα γραφεία του ή στους χώρους του. Επισημαίνει ότι για κάθε δωρεά, ανεξαρτήτως ποσού, ή για οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή, εκδίδεται νόμιμη διάτρητη απόδειξη με το λογότυπο του Οργανισμού.

Σημειώνει, ακόμη, ότι στο παρελθόν, σε πολλές περιοχές της χώρας, πολίτες έχουν πέσει θύματα επιτηδείων οι οποίοι, εκμεταλλευόμενοι το όνομα του Οργανισμού και την κοινωνική ευαισθησία των ανθρώπων, προσπορίζονται οικονομικά οφέλη υπό το πρόσχημα δήθεν εράνων, κληρώσεων κ.ά. Για το λόγο αυτό και προς αποφυγή άλλων παρόμοιων περιστατικών που σε καμία περίπτωση δε συνάδουν με τους σκοπούς και τις αρχές του Οργανισμού, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρακαλεί όλους τους πολίτες, τους φίλους του αλλά και οποιονδήποτε αντιληφθεί τέτοια περιστατικά να επικοινωνήσει άμεσα τόσο με τις Αστυνομικές Αρχές, όσο και με τον Οργανισμό.


«Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Χαμηλή Μαγουλάδων Κέρκυρας,
τηλ.: 2663051755 & 2663051213,
email: kerkyra1@hamogelo.gr
www.hamogelo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου