Είμαι μια νέα μαμά και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας, μέσω του blog μου, όλη την εμπειρία που είχα στην εγκυμοσύνη αλλά και όσα θα έρθουν από εδώ και πέρα. Γίνετε μέλος και στείλτε μου email στο vivliolatreia@gmail.com ή στο ksanthompoumpouras@gmail.com με τις δικές σας εμπειρίες τοκετού, τα δωμάτια που διαμορφώσατε για τα μωρά σας με φωτογραφίες, απορίες ή και συμβουλές που θέλετε να δώσετε στην άλλες μανούλες.

Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2010

Φτιάξτω μόνη σου

Όπως σας έχω πει, γράψει, ο ξανθομπούμπουρας ήρθε πολύ νωρίς και το δωμάτιο του δεν ήταν έτοιμο, θα μου πεις εδώ δεν ήταν έτοιμη η βαλίτσα μου, θα ήταν το δωμάτιο; Έτσι σιγά σιγά ετοιμάζω το δωμάτιο του, ήδη κοιμάται εκεί πριν σαραντίσει γιατί δεν το βόλευε η καλαθούνα.
Και ξεκινήσαμε, κούνια, ραφάκια, κουρτίνες ... αυτό που δεν αποφάσιζα (το πιο χαζό βέβαια) ήταν τι θα κάνω με το φωτιστικό, το οποίο ήταν ένα απλό άσπρο χάρτινο, και σκέφτηκα να το γεμίσω με κορδέλες στα χρώματα του δωματίου, πορτοκαλί - πράσινο - γαλάζιο και στα τελειώματα από τη γαλάζια κόλλησα χαντρούλες, ιδού το αποτέλεσμα :
χρειάστηκα: το φωτιστικό, διάφορες κορδέλες, χαντρούλες και πιστόλι σιλικόνης, σιλικόνη.
Και για να είμαι δίκαιη εγώ το σκέφτηκα και η φίλη μου η Μαρία το έκανε, είναι "μανούλα" στις κατασκευές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου