Είμαι μια νέα μαμά και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας, μέσω του blog μου, όλη την εμπειρία που είχα στην εγκυμοσύνη αλλά και όσα θα έρθουν από εδώ και πέρα. Γίνετε μέλος και στείλτε μου email στο vivliolatreia@gmail.com ή στο ksanthompoumpouras@gmail.com με τις δικές σας εμπειρίες τοκετού, τα δωμάτια που διαμορφώσατε για τα μωρά σας με φωτογραφίες, απορίες ή και συμβουλές που θέλετε να δώσετε στην άλλες μανούλες.

Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2010

Προληπτική Οδοντιατρική στο Ναύπλιο


Τριήμερο δωρεάν οδοντιατρικού ελέγου στην πόλη του Ναυπλίου.

Το "Χαμόγελο του Παιδιού" σε συνεργασία με τον Δήμαρχο κ. Αναγνωσταρά Παναγιώτη, την Τοπική Αυτοδιοίκηση το Γενικό Νοσοκομείο και τους Εθελοντές Ιατρούς του Ναυπλίου, θα πραγματοποιήσει πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής στο Ναύπλιο, μέσω της κινητής ιατρικής μονάδας Ιπποκράτης. Η πρωτοβουλία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο δράσης με τίτλο "Προληπτική Ιατρική και Οδοντιατρική".
Ο Ιπποκράτης θα βρίσκεται σταθμευμένος στην πλατεία Φιλελλήνων του Ναυπλίου την Παρασκευή 20, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Αυγούστου, από τις 9.00 ως τις 13.00 το πρωί και από τις 18.00 ως τις 22.00 το βράδυ.
Το "Χαμόγελο του Παιδιού" περιμένει τους μικρούς τους φίλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου