Είμαι μια νέα μαμά και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας, μέσω του blog μου, όλη την εμπειρία που είχα στην εγκυμοσύνη αλλά και όσα θα έρθουν από εδώ και πέρα. Γίνετε μέλος και στείλτε μου email στο vivliolatreia@gmail.com ή στο ksanthompoumpouras@gmail.com με τις δικές σας εμπειρίες τοκετού, τα δωμάτια που διαμορφώσατε για τα μωρά σας με φωτογραφίες, απορίες ή και συμβουλές που θέλετε να δώσετε στην άλλες μανούλες.

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

BabyDoo Cleaner MX5 – Ηλεκτρονικός Αποσυμφορητής Μύτης

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ

Tώρα και στην Ελλάδα η πρωτοποριακή ηλεκτρονική συσκευή καθαρισμού-αποσυμφόρησης της βρεφικής μύτης, ΒabyDoo cleaner MX5 της Visiomed Γαλλίας.
Η συσκευή που βραβεύτηκε ως προϊόν της χρονιάς (2007) στην Γαλλία, αποτελεί την αποτελεσματικότερη λύση και το σωστότερο εργαλείο των γονιών στην προσπάθεια τους να αντιμετωπίσουν την ρινίτιδα και το συνάχι των μωρών τους με τον πιο αποτελεσματικό, ασφαλή και υγιεινό τρόπο.
Είναι μία απλή στην χρήση της συσκευή που καθαρίζει με υγιεινό τρόπο, χάρη στα ανταλλακτικά δοχεία συλλογής της βλέννας που διαθέτει, τη μυτούλα του μωρού. Είναι η μόνη συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια ακόμα και σε νεογέννητα αφού διαθέτει τρία διαφορετικού μεγέθους ρύγχη αναρρόφησης ανάλογα με την ηλικία του βρέφους -παιδιού ( ροζ έως τριών μηνών, μπλε τριών μηνών έως ενός έτους και πορτοκαλί πάνω από ενός έτους) πολλαπλών χρήσεων κατασκευασμένα από μαλακή σιλικόνη, για την αποφυγή τραυματισμών του βλεννογόνου της μύτης του.
Επίσης για τον σωστό και αποτελεσματικό καθαρισμό της μύτης του παιδιού υπάρχει ειδικός διακόπτης αυξομείωσης και ελέγχου της έντασης αναρρόφησης (τρία επίπεδα), με μέγιστη ένταση τα 50 kpa ενώ η όλη διαδικασία καθαρισμού συνοδεύεται από απαλή και κατευναστική μουσική (τρεις διαφορετικές μελωδίες) για να παραμείνει το μωρό ήρεμο και συνεργάσιμο, ώστε να επιτευχθεί αποτελεσματικός καθαρισμός, και να ανακουφιστεί το γρηγορότερο δυνατόν.
Διαθέτει ψηφιακή οθόνη που ενημερώνει για το επίπεδο της ταχύτητας αναρρόφησης, για την μουσική που επιλέξαμε, και για την ένταση της μουσικής.
Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε ότι το ΒabyDoo cleaner MX5 είναι μία συσκευή ρινικής αποσυμφόρησης που έχει κατασκευαστεί δίνοντας μεγάλη σημασία στον παράγοντα υγιεινή, αφού ο χρήστης (γονιός) δεν έρχεται σε άμεση επαφή με το μωρό -αντίθετα με τις απλές συσκευές καθαρισμού, όπου με το στόμα ο γονιός ρουφά την βλέννα από την μύτη του άρρωστου μωρού- και ως εκ΄τούτου δεν απαιτείται η χρήση φίλτρων μιας χρήσης με κάθε καθαρισμό, για την αποφυγή διασποράς μικροβίων. Επίσης πολύ σημαντική είναι η δυνατότητα που δίνεται στον γονιό να μιλάει στο παιδί για να το ηρεμήσει κατά την διάρκεια του καθαρισμού, αφού δεν είναι αναγκασμένος να χρησιμοποιήσει το στόμα του για να ρουφήξει την βλέννα (όλοι γνωρίζουμε ότι γενικά τα μωρά δυσανασχετούν όταν τους καθαρίζουμε την μυτούλα τους), και έτσι και με την συνοδεία της μουσικής της συσκευής, η ρινική απόφραξη του παιδιού σας θα είναι μία ευχάριστη στιγμή για εσάς αλλά προπαντός για το ίδιο.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Ηλεκτρονική συσκευή ρινικής αποσυμφόρησης της βρεφικής μύτης με:
  • Τρεις ταχύτητες αναρρόφησης
  • Μελωδίες για την ηρεμία του βρέφους-παιδιού
  • Ανταλλακτικά δοχεία συλλογής βλέννας
  • Τρία διαφορετικά ρύγχη από σιλικόνη
  • Ψηφιακή οθόνη ενδείξεων
  • Ειδική για χρήση και για νεογέννητα

ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Η ηλεκτρονική συσκευή ρινικής αποσυμφόρησης , ΒabyDoo cleaner MX5 της Visiomed Γαλλίας είναι μία συσκευή ειδικά κατασκευασμένη για τον σωστό και ασφαλή καθαρισμό της μυτούλας των νεογνών-βρεφών-παιδιών.
Αποτελείται από το ηλεκτρονικό μέρος, που τροφοδοτείται από δύο απλές αλκαλικές μπαταρίες, και από το μέρος όπου γίνεται η αναρρόφηση και η συλλογή της βλέννας.
Η δύναμη αναρρόφησης είναι κλινικά ελεγμένη για σωστό και ασφαλή καθαρισμό με μέγιστη ένταση τα 50 kpa.
Tα ρύγχη που χρησιμοποιεί είναι τριών μεγεθών ανάλογα με την ηλικία του παιδιού και είναι από μαλακή σιλικόνη και είναι επαναχρησιμοποιούμενα.
ροζ έως τριών μηνών,
μπλε τριών μηνών έως ενός έτους
πορτοκαλί πάνω από ενός έτους
Καλό είναι να γνωρίζεται και τα εξής:
Χορηγείτε πολλά υγρά στο μωρό σας , βοηθούν όταν περνάει κάποια ίωση.
Aνασηκώνετε λίγο το κεφάλι του μωρού κατά την διαδικασία καθαρισμού, για να αναπνέει καλύτερα .
Σιγουρευτείτε ότι το στόμα του μωρού σας είναι ανοιχτό κατά την αναρρόφηση, για να μην ενοχληθεί το εσωτερικό του αυτιού       (εκτόνωση της πίεσης).
Χρησιμοποιήστε κάποιο διάλυμα (π.χ φυσιολογικό ορό), πριν την αναρρόφηση για να υγροποιηθούν οι εκκρίσεις.
Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε την συσκευή BABYdoo Cleaner ΜΧ5 πολλές φορές,  προπαντός πριν από τον ύπνο (για έναν σωστό ύπνο) και σε περίπτωση που το τάισμα γίνεται με μπιμπερό, πριν από κάθε γεύμα για να αναπνέει εύκολα κατά την διάρκεια αυτού.
Ο χρωματικός κώδικας των ρυγχών παραπέμπουν στην ηλικία του παιδιού:
ροζ για μωρά έως τριών μηνών, μπλε από τριών μηνών έως ενός έτους, πορτοκαλί από ενός έτους και πάνω.
Αντικαταστήστε τα ανταλλακτικά δοχεία όταν το θεωρείτε απαραίτητο.

ΒΡΑΒΕΙΑ

Προϊόν της χρονιάς στην Γαλλία για το 2007

1 συσκευή BabyDoo Cleaner + 100 ανταλλακτικά cups, μόνο 65,00 €.

 
Για παραγγελίες επισκεφθείτε το www.moro-ltd.gr ή τηλεφωνείστε στο 2310900308.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου