Είμαι μια νέα μαμά και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας, μέσω του blog μου, όλη την εμπειρία που είχα στην εγκυμοσύνη αλλά και όσα θα έρθουν από εδώ και πέρα. Γίνετε μέλος και στείλτε μου email στο vivliolatreia@gmail.com ή στο ksanthompoumpouras@gmail.com με τις δικές σας εμπειρίες τοκετού, τα δωμάτια που διαμορφώσατε για τα μωρά σας με φωτογραφίες, απορίες ή και συμβουλές που θέλετε να δώσετε στην άλλες μανούλες.

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Δωρέαν φύλαξη βλαστοκυττάρων ανακοίνωσε ο Αν. Βγενόπουλος

Δωρεάν θα γίνεται η συλλογή, επεξεργασία και φύλαξη βλαστικών κυττάρων ομφαλοπλακουντιακού αίματος, για οικογενειακή ή για δημόσια χρήση, στα μαιευτήρια «Μητέρα» και «Λητώ», όπως ανακοίνωσε ο Αν. Βγενόπουλος. Τον Μάιο, ο γενικός γραμματέας Καταναλωτή επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 435.000 ευρώ στα μαιευτήρια «Ιασώ», «Μητέρα» και «Λητώ» επειδή χρέωναν τους γονείς για τη λήψη των βλαστοκυττάρων.
Όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος του ομίλου ΥΓΕΙΑ, τα μοσχεύματα από βλαστικά κύτταρα που φυλάσσονται για δημόσια χρήση, θα παρέχονται εντελώς δωρεάν από τη Stem- Health Hellas στους ασθενείς, χωρίς να επιβαρύνονται οι ίδιοι ή τα ασφαλιστικά τους ταμεία.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Ανδρέας Βγενόπουλος δήλωσε: "Όλη αυτή η ιστορία με τις χρεώσεις από οποιονδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο σήμερα τελειώνει οριστικά. Με την πρωτοβουλία που έχει πάρει ο όμιλός μας δεν υπάρχει καμία χρέωση ούτε κατά τη συλλογή ούτε κατά την επεξεργασία ούτε κατά την αποθήκευση ούτε κατά το μόσχευμα. Δεν υπάρχει κάποιο κομμάτι από όλη αυτή τη διαδικασία όπου να υπάρχει η παραμικρή χρέωση".
www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου