Είμαι μια νέα μαμά και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας, μέσω του blog μου, όλη την εμπειρία που είχα στην εγκυμοσύνη αλλά και όσα θα έρθουν από εδώ και πέρα. Γίνετε μέλος και στείλτε μου email στο vivliolatreia@gmail.com ή στο ksanthompoumpouras@gmail.com με τις δικές σας εμπειρίες τοκετού, τα δωμάτια που διαμορφώσατε για τα μωρά σας με φωτογραφίες, απορίες ή και συμβουλές που θέλετε να δώσετε στην άλλες μανούλες.

Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2010

Lolipop art
Στη Lolipop art σχεδιάζουμε προσκλήσεις Γάμου και Βάπτησης που τις χαρακτηρίζει η υψηλή αισθητική, προσαρμοσμένη στο ύφος, τις ιδιαιτερότητες και τη μοναδικότητά σας ως ζευγάρι.
Από το σχεδιασμό της πρότυπης πρόσκλησης (κειμενογράφηση, προσχέδια) έως το τελικό αποτέλεσμα (επιλογή χαρτιού, εκτυπωτικές τεχνικές) κρατάμε κατά νου να σχεδιάζουμε εικόνες που δεν είναι απλώς αισθητικά άρτιες, αλλά που θα επικοινωνούν με τους προσκεκλημένους σας, μεταφέροντας τους το ύφος σας, καθώς και στοιχεία από την ατμόσφαιρα του γάμου σας. Σε κάθε περίπτωση ο πρωτότυπος σχεδιασμός και οι «φρέσκες» ιδέες πλαισιώνονται με εντυπωσιακές εκτυπωτικές τεχνικές καθώς και πρωτοποριακά χαρτιά που συνδυάζονται με φακέλους σε πολλά χρώματα, μοναδικές υφές, διαφορετικά βάρη και διαστάσεις. Καλέστε μας στο χώρο σας χωρίς καμία επιβάρυνση να δημιουργήσουμε την τέλεια σύνθεση πρόσκληση - μπομπονίερα - στολισμό εκκλησίας –στολισμό χώρου δεξίωσης και στολισμό του σπιτιού σας. Ακόμη μπορούμε να στολίσουμε όλα τα αξεσουάρ γάμου και βάπτησης ( λαμπάδες – καράφες – ποτήρια )

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sevi_lolipop@yahoo.gr
Γραφείο: 6946332488

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου