Είμαι μια νέα μαμά και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας, μέσω του blog μου, όλη την εμπειρία που είχα στην εγκυμοσύνη αλλά και όσα θα έρθουν από εδώ και πέρα. Γίνετε μέλος και στείλτε μου email στο vivliolatreia@gmail.com ή στο ksanthompoumpouras@gmail.com με τις δικές σας εμπειρίες τοκετού, τα δωμάτια που διαμορφώσατε για τα μωρά σας με φωτογραφίες, απορίες ή και συμβουλές που θέλετε να δώσετε στην άλλες μανούλες.

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Προσφορά εξ αποστάσεως συμβουλευτικής από τον κο Χρήστο Ζιούβα.

O oικογενειακός Θεραπευτής Χρήστος Ζιούβας (www.christosziouvas.gr), προσφέρει για το μήνα Οκτώβρη και κάθε εβδομάδα τη δυνατότητα στους 5 πρώτους που θα στείλουν μήνυμα στην διεύθυνση xziouv@otenet.gr (ξεκινώντας από τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου), να έχουν δωρεάν υπηρεσίες εξ αποστάσεως συμβουλευτικής για θέματα που αφορούν τις οικογενειακές σχέσεις και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν με τα παιδιά τους.

Η εξ αποστάσεως συμβουλευτική (on line counseling) αξιοποιεί τις δυνατότητες που μας δίνει η τεχνολογία για την παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής πέραν από την παραδοσιακή πρόσωπο με πρόσωπο πρακτική. Η εξ αποστάσεως συμβουλευτική δεν υποκαθιστά σε καμία περίπτωση την παραδοσιακή πρόσωπο με πρόσωπο συμβουλευτική και βέβαια δεν συνιστά σε καμία περίπτωση κάποιας μορφής ψυχοθεραπεία. Η εξ αποστάσεως συμβουλευτική (on line counseling) παρουσιάζει κάποια πλεονεκτήματα και κάποια μειονεκτήματα έναντι άλλων μορφών συμβουλευτικής.

Η επικοινωνία γίνεται απευθείας με τον κο. Ζιούβα , το περιεχόμενο της είναι απολύτως εμπιστευτικό και σε καμία περίπτωση δεν κοινοποιείται μέσω της ιστοσελίδας του ¨ΕλαΜαζί’. Όποιος επιθυμεί μπορεί να διατηρήσει την ανωνυμία του χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο καθώς δεν θα του ζητηθούν πλήρη στοιχεία.

Περιγραφή της συμβουλευτικής διαδικασίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ο / η ενδιαφερόμενος/η και ο Σύμβουλος αλληλογραφούν γύρω από ένα βασικό ερώτημα / αίτημα του/της πρώτου/της με την ακόλουθη διαδικασία:

1. Ο / η ενδιαφερόμενος/η στέλνει στο Σύμβουλο ένα πρώτο ηλεκτρονικό μήνυμα, όπου διατυπώνει με τον σαφέστερο δυνατό τρόπο το αίτημα του/της για βοήθεια και όσες πληροφορίες κρίνει απαραίτητες για την κατανόηση της κατάστασής του/της (γύρω στις 500 λέξεις.

2. Εντός 24 ωρών ο Σύμβουλος του / της στέλνω μια σειρά από διευκρινιστικές ερωτήσεις ώστε να κατανοήσει καλύτερα την κατάστασή του/της.

3. Ο / η ενδιαφερόμενος/η μου στέλνει τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα

4. Εντός 48 ωρών (συνήθως εντός 24 ωρών) από την λήψη της απάντησής του /της, ο Σύμβουλος στέλνει μια ηλεκτρονική επιστολή συμβουλευτικού χαρακτήρα με βάση τις πληροφορίες που έχετε ανταλλάξει στα προηγούμενα στάδια.

5. Ο /η ενδιαφερόμενος/η μου στέλνει τα σχόλια του σχετικά με την επιστολή που έλαβε: πώς ένιωσε, τι σκέφτηκε, τι τον προβλημάτισε, τι του φάνηκε χρήσιμο.

6. Εντός 48 ωρών (συνήθως εντός 24 ωρών) από την λήψη της απάντησης στο (5), ο Σύμβουλος στέλνει ένα καταληκτικό ηλεκτρονικό μήνυμα κλεισίματος.

Να σημειωθεί ότι ο/η ενδιαφερόμενος/η στέλνει τα ηλεκτρονικά του μηνύματα απευθείας στην διεύθυνση του κου Χρ. Ζιούβα (xziouv@otenet.gr)
 
www.elamazi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου