Είμαι μια νέα μαμά και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας, μέσω του blog μου, όλη την εμπειρία που είχα στην εγκυμοσύνη αλλά και όσα θα έρθουν από εδώ και πέρα. Γίνετε μέλος και στείλτε μου email στο vivliolatreia@gmail.com ή στο ksanthompoumpouras@gmail.com με τις δικές σας εμπειρίες τοκετού, τα δωμάτια που διαμορφώσατε για τα μωρά σας με φωτογραφίες, απορίες ή και συμβουλές που θέλετε να δώσετε στην άλλες μανούλες.

Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010

Ένα από τα καλύτερα δώρα

Μουσικό Περιστρεφόμενο - Φωτεινό Φεγγαράκι 

«Φεγγαράκι φωτεινό τραγούδησέ μου να κοιμηθώ!» Το μωράκι σας μπορεί να απολαύσει ένα υπέροχο νανούρισμα στα ελληνικά ή κλασικές μελωδίες των:
Μπαχ, Μπετόβεν, Μότσαρτ. Τρία μαλακά κρεμαστά ζωάκια θα του κάνουν παρέα κι ένα φωτάκι για τη νύχτα θα είναι κοντά του. Όταν το μωράκι μεγαλώσει, ο βραχίονας αφαιρείται και το περιστρεφόμενο μετατρέπεται σε μουσικό κουτί και κέντρο δραστηριοτήτων. Ενεργοποιείται και με τηλεχειριστήριο.
www.fisherprice.gr

Ο μικρός είναι ξετρελαμένος, από τη μέρα που τον πήραμε σπίτι, του βάζαμε την μουσική, και μετά σιγά σιγά τα κουκλάκια να γυρίζουν. Πλέον δεν το αποχωρίζεται! Επίσης είναι το μοναδικό, από όσο γνωρίζω, που η μουσική του διαρκεί περίπου 15 λεπτά! τα άλλα περίπου 5 μόνο ....

3 σχόλια:

  1. και εμεις εχουμε τετοιο η αννα μαρια αμα ταματαγε εκλαιγε ειχε τρελλαθει με αυτο ο μικρος το κοιταει μεν αλλα δεν δειχνει να του αρεσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και εμεις εχουμε ενα παρομοιο.του Μαριου του αρεσε πολυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευτυχώς που του αρέσει, γιατί έμαθε να κοιμάται με μουσική... και έχουμε ηρεμίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή