Είμαι μια νέα μαμά και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας, μέσω του blog μου, όλη την εμπειρία που είχα στην εγκυμοσύνη αλλά και όσα θα έρθουν από εδώ και πέρα. Γίνετε μέλος και στείλτε μου email στο vivliolatreia@gmail.com ή στο ksanthompoumpouras@gmail.com με τις δικές σας εμπειρίες τοκετού, τα δωμάτια που διαμορφώσατε για τα μωρά σας με φωτογραφίες, απορίες ή και συμβουλές που θέλετε να δώσετε στην άλλες μανούλες.

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Γιατί το μωρό κλαίει;

why_cry_baby_analyzer.jpg
Το κλάμα του μωρού είναι μια απο τις πρώτες συνήθειες που οι νέοι γονείς πρέπει να εξοικειωθούν με την ύπαρξη της. Θα τους κρατήσει ξάγρυπνους όλη την νύχτα γιατί δυστυχώς δεν γνωρίζουν τον λόγο που κάνει το μωρό τους να κλαίει. Με το συγκεκριμένο όμως αναλυτή κλάματος, ναι σωστά διαβάσατε αναλυτής κλάματος ονομάζεται αυτή η συσκευή που θα βοηθήσει τους νέους γονείς να αναγνωρίσουν τον λόγο που το μωρό τους είναι ανήσυχο, και αντί να κοιμάται κλαίει διαρκώς.

Αυτό το Gadget φέρει εξειδικευμένη τεχνολογία που αναλύει την συχνότητα του κλάματος και σύμφωνα με μια αποθηκευμένη λίστα οδηγιών προσφέρει τις απαραίτητες οδηγίες προς ...ναυτιλομένους γονείς.

Για την ακρίβεια μια δειγματοληψία 20 δευτερολέπτων απο το ενοχλητικό κλάμα είναι αρκετή ώστε ο αναλυτής να βγάλει τα συμπεράσματα του και να σας ενημερώσει για τα πιθανά αίτια. Ενδείξεις όπως το μωρό είναι κουρασμένο, δυσαρεστημένο, πεινασμένο, ή απλά βαριέται είναι αυτά που θα ρίξουν φως στην απάντηση της ερώτησης "Μα γιατί κλαίει ;;;" Στην συνέχεια το μόνο που μένει είναι να ανατρέξετε στο βιβλίο οδηγιών για να βρείτε την κατάλληλη αντιμετώπιση της παρούσας κατάστασης.

Αν και για κάποιους αυτό το Gadget έχει ανεκτίμητη αξία, αφού θα καταφέρουν και πάλι να βρουν το χαμένο ύπνο τους, το thinkgeek.com όπου μπορείτε να το αποκτήσετε, το κοστολογεί στα 100$.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου