Είμαι μια νέα μαμά και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας, μέσω του blog μου, όλη την εμπειρία που είχα στην εγκυμοσύνη αλλά και όσα θα έρθουν από εδώ και πέρα. Γίνετε μέλος και στείλτε μου email στο vivliolatreia@gmail.com ή στο ksanthompoumpouras@gmail.com με τις δικές σας εμπειρίες τοκετού, τα δωμάτια που διαμορφώσατε για τα μωρά σας με φωτογραφίες, απορίες ή και συμβουλές που θέλετε να δώσετε στην άλλες μανούλες.

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΕΦΕΤ: Ανάκληση επικίνδυνης πιπίλας

Ανακλήθηκε από την ελληνική αγορά μια πιπίλα καουτσούκ, με την εμπορική επωνυμία «CHICCO Physio Soft Gommoto Soother 0+ - (Orthodontic Chicco System)», με αριθμό παρτίδας 1009120051/12/2009, που παρασκευάζεται από την ιταλική επιχείρηση "Artsana SpA" με απόφαση του ΕΦΕΤ.

Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο των προληπτικών Προγραμμάτων Επισήμου Ελέγχου για την Ποιότητα και την Ασφάλεια των τροφίμων, διαπίστωσε υπέρβαση, ως προς τις νιτροζώσιμες ουσίες, σε ψευδοθήλαστρο (πιπίλα) και απαίτησε την άμεση ανάκληση - απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας προϊόντος από την ανωτέρω επιχείρηση και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Το συγκεκριμένο προϊόν στην Ελλάδα διακινήθηκε μέσω της εταιρείας «Β & Μ. ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ Α.Ε.» (Ανδ. Μεταξά 6, Κ. Κηφισιά).

Καλούνται οι καταναλωτές - γονείς που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν να μην το χρησιμοποιούν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου