Είμαι μια νέα μαμά και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας, μέσω του blog μου, όλη την εμπειρία που είχα στην εγκυμοσύνη αλλά και όσα θα έρθουν από εδώ και πέρα. Γίνετε μέλος και στείλτε μου email στο vivliolatreia@gmail.com ή στο ksanthompoumpouras@gmail.com με τις δικές σας εμπειρίες τοκετού, τα δωμάτια που διαμορφώσατε για τα μωρά σας με φωτογραφίες, απορίες ή και συμβουλές που θέλετε να δώσετε στην άλλες μανούλες.

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Τα νέα του elamazi!

Γνωρίστε καλύτερα το SuperΝtantades.gr, το "αδελφάκι" του elamazi!

Θυμάστε το "αδελφάκι" του elamazi, το Superntantades.gr που έχει αναπτυχθεί από εμάς για να έχετε online πρόσβαση σε βιογραφικά σημειώματα παιδαγωγών και babysitter; Αυτή την εβδομάδα έγινε μόλις 6 μηνών και πλέον οι υπηρεσίες του βελτιώθηκαν!

Ετσι, σε όλα τα νέα βιογραφικά εμφανίζουμε τα στοιχεία επικοινωνίας τηλέφωνο και email για να μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα με τους παιδαγωγούς και να μην χρειάζετε να στείλετε SMS!

Και εάν είστε εσείς παιδαγωγός, babysitter ή ακόμα και εάν απλά αγαπάτε τα παιδιά, μπορείτε να καταχωρήσετε για ένα μήνα εντελώς δωρέαν το βιογραφικό σας σημείωμα και να γίνει γνωστό σε γονείς, ιδιοκτήτες παιδικών σταθμών, παιδότοπων, κέντρων δημιουργικής απασχόλησης, κά.


Κερδίστε 32(!!!) διπλές προσκλήσεις για παιδικές παραστάσεις!

Μέχρι σήμερα Παρασκευή 22/10 στις 14.00, μπορείτε να κερδίσετε μία από τις 12 διπλές προσκλήσεις από την παράσταση "Ο Αυγερινός και η Πούλια" ή μία από τις 20 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα “Οι νέες περιπέτειες της κοκκινοσκουφίτσας” της Ιρίνα Μπόικο για πολύ μικρά παιδιά!

Καλή Επιτυχία!

Προσφορές!

Και αυτή την εβδομάδα είχαμε αρκετές προσφορές στη νέα μας υπηρεσία που προβάλει έξυπνα, αποδοτικά και κυρίως οικονομικά, τις υπηρεσίες ή τα παροϊόντα που αφορούν το παιδί ή τους γονείς!

Και από σήμερα και για ένα μήνα, εσείς μπορείτε να ψωνίσετε έξυπνα και να κερδίσετε έκπτωση 20% σε όλες τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα only4kids.gr!


“Οι νέες περιπέτειες της κοκκινοσκουφίτσας”, το νέο κουκλοθεατρικό μιούζικαλ από την Ιρίνα Μπόικο για πολύ μικρά παιδιά ηλικιών 2.5+
 
Η Ιρίνα Μπόικο ετοίμασε ακόμα μια παράσταση-έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους και τους καλεί στο Διάχρονο Θέατρο στο Νέο Κόσμο για ένα απολαύσουν ένα κεφάτο μιούζικαλ ! Μην λείψει κανείς…

Σάββατο 23/10, 12.30,«Η κόκκινη πινέζα» & την Τρίτη 26/10 «Το παιδάκι ρυζάκι» στον Παιδικό ΙΑΝΟ

Αυτό το Σάββατο η “Κόκκινη πινέζα” θα παρουσιαστεί στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ. Επίσης, την Τρίτη 26 Οκτωβρίου στις 19.00, οι εκδόσεις ΜΙΛΗΤΟΣ παρουσιάζουν το βιβλίο «Το παιδάκι ρυζάκι», στον Παιδότοπο του Βιβλιοπωλείου IANOS

Πρόγραμμα M art 2010 – 2011 στο Κολωνάκι

Η M art προσκαλεί παιδιά ηλικίας άνω των τεσσάρων ετών να δώσουν (τη δική τους) πλαστική και ζωγραφική μορφή στις ιδέες τους, μαζί με τους καθηγητές τους

Ατελείωτες εκπλήξεις στη Μικρή Ζούγκλα του Αthensheart και τον Οκτώβριο!

Σάββατο 23 Οκτωβρίου: Στο πλαίσιο των διήμερων εκδηλώσεων του athensheart σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», τα παιδιά μαθαίνουν παίζοντας τους βασικούς κανόνες κυκλοφοριακής αγωγής, από το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό του Ι.Ο.Α.Σ.

Οκτώβριος στα καταστήματα Public

Σάββατο 23 Οκτωβρίου, ώρα 12.30, “Μικρό εργαστήρι: κορνίζες”, Κατάστημα Πειραιά. Κορνίζες με ήρωες με τους πιο απίθανους ήρωες κάνουν την εμφάνιση τους στο Public!
“Συνάντηση με έναν… μικρό παντογνώστη, Κατάστημα Συντάγματος,Ώρα: 12.00.
“Σαπουνόφουσκα”, Κατάστημα Θεσσαλονίκης (Στοά Χιρς), Ώρα: 11.30.

Σαββατοκύριακα του Οκτωβρίου στο Παιδικό Μουσείο

«Η παρέλαση των ζώων» Με αφήγηση, εικόνες και παιχνίδια αντιστοίχισης, τα παιδιά ταξιδεύουν στον κόσμο των ζώων. Μέσα από τη δραστηριότητα ανακαλύπτουν υλικά, τρόπους και ευκαιρίες ώστε να αποδώσουν μορφή σε διάφορα αγαπημένα τους ζώα.

Εκδηλώσεις Παρουσιάσεις Βιβλίων
Σάββατο 23/10, 12:00, “Ο φαντασμένος Γάλλος παπαγάλος”/ Ιωάννα Μπουλντούμη στο βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου Mall

Τι συμβαίνει σε ένα κατάστημα κατοικίδιων ζώων όταν εισβάλει ένας φαντασμένος Γάλλος Παπαγάλος ; Η απάντηση σας περιμένει στο βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου.

Πρόγραμμα Οκτωβρίου από τα ΓλύκαΜαγειρεματα

Τα ΓλύκαΜαγειρεματα καλούν τους μικρούς τους φίλους για γλυκιές και μαγειρικές απολαύσεις μέσα στον Οκτώβρη.


Πρόγραμμα Οκτωβρίου με αυτοτελή εργαστήρια στον Παραμυθοπλάστη

Ένας πολύ ζεστός και φιλικός χώρος παιδικής ψυχαγωγίας στο Περιστέρι, στον οποίο έχουμε πάει αρκετές φορές και που θα σας συνιστούσαμε να επισκεφθείτε!!!

Γιώργος & Ελευθερία

elamazi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου