Είμαι μια νέα μαμά και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας, μέσω του blog μου, όλη την εμπειρία που είχα στην εγκυμοσύνη αλλά και όσα θα έρθουν από εδώ και πέρα. Γίνετε μέλος και στείλτε μου email στο vivliolatreia@gmail.com ή στο ksanthompoumpouras@gmail.com με τις δικές σας εμπειρίες τοκετού, τα δωμάτια που διαμορφώσατε για τα μωρά σας με φωτογραφίες, απορίες ή και συμβουλές που θέλετε να δώσετε στην άλλες μανούλες.

Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010

Τι είναι η ΜικρόπολιςΔημιουργικό Παιχνίδι! Γνώση! Αγάπη για το Περιβάλλον! Βοήθεια στον συνάνθρωπο! Ψυχαγωγία! Εκπαίδευση! Δράση! Και πάλι παιχνίδι!

Αυτή είναι η Μικρόπολις. Μια πόλη-θαύμα για παιδιά ηλικίας 6-13 ετών που θέλουν να μάθουν, να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν… παίζοντας πολύ και διασκεδάζοντας με την καρδιά τους!

Πρώτη στο είδος της, η Μικρόπολις πρωτοπορεί και ενώνει τους γνωστότερους και πιο αγαπημένους φορείς -Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, Πανεπιστήμια, Ινστιτούτα και Δημοτικούς Φορείς- για χάρη των παιδιών!

Στις 8 συναρπαστικές Γειτονιές της, τα παιδιά ψυχαγωγούνται, παίζουν παιχνίδια δημιουργίας και γνώσης, διεκδικούν, εκφράζονται, λειτουργούν σε ομάδες, παίρνουν αποφάσεις και γνωρίζουν από κοντά όλους εκείνους τους μεγάλους που ξέρουν να κάνουν τη διαφορά.

Πώς; Μέσα από μία προσεχτικά επιλεγμένη σειρά θεματικών διαδραστικών εμπειριών για την Υγιεινή διατροφή, τον Αθλητισμό, την Οδική ασφάλεια, το Περιβάλλον, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, την Τεχνολογία, τους Αδέσποτους σκύλους και τη Δημιουργικότητα!


Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, του Δήμου Αθηναίων και του Πολιτισμικού Οργανισμού Δήμου Αθηναίων, η Μικρόπολις είναι μια πραγματικά ξεχωριστή διοργάνωση, αποκλειστικά αφιερωμένη στους πολίτες του αύριο!


ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ:

23 με 26 Σεπτεμβρίου 2010 στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι).

Πέμπτη και την Παρασκευή 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2010, από τις 9.00-14.00: επισκέψεις Δημοτικών Σχολείων.

Σαββατοκύριακο 25 και 26 Σεπτεμβρίου 2010, από τις 10.00-19.00: ευρύ κοινό και Φορείς για το Παιδί.
Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ

πηγή: www.blog.eimaimama.gr2 σχόλια:

  1. Πραγματικά μια τέτοια πόλη θαύμα τη χρειαζόμασταν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς εμείς εκτός Αθηνών δεν μπορούμε να έχουμε την ίδια χαρά. Τελικά, όλα γίνονται μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα, πχ εδώ στο Βόλο δεν έχουμε δημιουργικά μέρη για τα παιδιά μας, και σίγουρα δεν υπάρχουν χρήματα για να ανεβοκατεβαίνει Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή