Είμαι μια νέα μαμά και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας, μέσω του blog μου, όλη την εμπειρία που είχα στην εγκυμοσύνη αλλά και όσα θα έρθουν από εδώ και πέρα. Γίνετε μέλος και στείλτε μου email στο vivliolatreia@gmail.com ή στο ksanthompoumpouras@gmail.com με τις δικές σας εμπειρίες τοκετού, τα δωμάτια που διαμορφώσατε για τα μωρά σας με φωτογραφίες, απορίες ή και συμβουλές που θέλετε να δώσετε στην άλλες μανούλες.

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Νέα προϊόντα από το Τρίκυκλο

Τρίκυκλο
Julius is back! Ο Julius της Paul Frank επέστρεψε στο Τρίκυκλο και μας έφερε ό,τι πιο όμορφο για το φθινόπωρο!
Καθίστε καλά, ξεκινά η σχολική χρονιά

Υπάρχει καρέκλα που να κρατά το παιδί σε σωστή ορθοπεδική στάση και να προσαρμόζεται στο σώμα του καθώς αυτό μεγαλώνει;
Ναι, και είναι η Stokke Tripp Trapp. Ρυθμίστε το κάθισμα και το υποπόδιο στο κατάλληλο ύψος και βάθος και θα συνοδέψει το παιδί σας μέχρι να ξεσχολίσει!

Stokke Logo
Stokke
Λίγες μέρες μείνανε!

Ευκολία στις μετακινήσεις με αυτοκίνητο! Απαλλαγείτε από το μόνιμα δεμένο παιδικό κάθισμα στο αυτοκίνητο και την ταλαιπωρία του μωρού να μεταφέρεται από το καρότσι στο κάθισμα και πάλι στο καρότσι. To παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Stokke iZisleep by Besafe προσαρμόζεται χωρίς αντάπτορες στο παιδικό καρότσι Xplory.

Δείτε το
Το Τρίκυκλο απορροφά και τη νέα αύξηση του ΦΠΑ
Δωροεπιταγές

Απαλλαγείτε από το άγχος αν θα αρέσει το δώρο σας ή όχι. Χαρίστε στους αγαπημένους σας φίλους την ευκαιρία να επιλέξουν εκείνοι το δώρο που επιθυμούν για τα παιδιά τους με μια δωροεπιταγή Τρίκυκλο. Απλά, γρήγορα, άμεσα και πάντα online! Δείτε τις Δωροεπιταγές







Δωρεάν Αποστολή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου