Είμαι μια νέα μαμά και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας, μέσω του blog μου, όλη την εμπειρία που είχα στην εγκυμοσύνη αλλά και όσα θα έρθουν από εδώ και πέρα. Γίνετε μέλος και στείλτε μου email στο vivliolatreia@gmail.com ή στο ksanthompoumpouras@gmail.com με τις δικές σας εμπειρίες τοκετού, τα δωμάτια που διαμορφώσατε για τα μωρά σας με φωτογραφίες, απορίες ή και συμβουλές που θέλετε να δώσετε στην άλλες μανούλες.

Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2010

Για την βόλτα μας

http://www.babystar.gr/images/colorImages/503-171.png
Αυτή είναι η τσάντα που χρησιμοποιηώ (baby star). Προτίμησα τη συγκεκριμένη γιατί είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή του καροτσιού και πιο οικονομική.
Για να μεταφέρετε όλα τα απαραίτητα πράγματα του μω
ρού σας στην βόλτα του.
Περιλαμβάνει στρωματάκι – αλλαξιέρα για την αλλαγή της πάνας του,
έχει εσωτερική αδιάβροχη επένδυση που καθαρίζεται εύκολα, καθώς και θήκες για μπιμπερόν.
Συνδυάζεται με όλα τα χρώματα καροτσιών της BabyStar και μπορεί να κρεμαστεί επάνω σε αυτά.
Το καρότσι μας είναι Peg Perego, είμαι ευχαριστημένη αν και είναι λίγο βαρύ αλλά είναι αντοχής. Εχει αρκέτο χώρο για το μωρό και ο ποδόσακος καλύπτει σχεδόν όλο το μωρό.

UNO is a stroller with a reversible handlebar. During the first few months of your newborn's life, it can be used as a comfortable pram, whereas later on it becomes a very handy stroller, with a height-adjustable handlebar and a manual, reversible brake.

As a result, the child can either face the mother or face outwards.

The front wheels swivel, while the larger rear ones come with a centralised brake system, enabled from the handlebar.

The hood, which can be opened by means of a zip, can be used as a sun canopy.

UNO comes with the exclusive Ganciomatic system, enabling the Primo Viaggio Tri-Fix car seat, sold separately, to be fastened with ease onto the stroller.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου