Είμαι μια νέα μαμά και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας, μέσω του blog μου, όλη την εμπειρία που είχα στην εγκυμοσύνη αλλά και όσα θα έρθουν από εδώ και πέρα. Γίνετε μέλος και στείλτε μου email στο vivliolatreia@gmail.com ή στο ksanthompoumpouras@gmail.com με τις δικές σας εμπειρίες τοκετού, τα δωμάτια που διαμορφώσατε για τα μωρά σας με φωτογραφίες, απορίες ή και συμβουλές που θέλετε να δώσετε στην άλλες μανούλες.

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Συνάντηση με θέμα "Θηλασμός και διατροφή της μητέρας"


Πριν λίγες μέρες, το κατάστημα "Περί... θηλασμού" στην Θεσσαλονίκη ξεκίνησε μια σειρά συναντήσεων με θέμα -τι άλλο;- τον θηλασμό! Οι δύο πρώτες συναντήσεις ήταν πολύ πετυχημένες και οι μανούλες και εγκυούλες είχαν να πουν τα καλύτερα!

Οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να θηλάσουν, δυστυχώς, όμως, η συντριπτική πλειοψηφία δεν τα καταφέρνει. Με όνειρο να βοηθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες, η Βίκυ και η Πόπη έχουν μετατρέψει το -ούτως ή άλλως απίστευτα φιλόξενο- κατάστημά τους σε ένα μέρος συνάντησης, όπου μπορεί η κάθεμια ξεχωριστά να ενημερωθεί, να λύσει τις απορίες της, μα πάνω απ' όλα να πάρει την απαραίτητη δόση αυτοπεποίθησης.

Η τρίτη συνάντηση θα γίνει την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου και έχει θέμα "Θηλασμός και διατροφή μητέρας". 

Ο κύριος Στέλιος Παπαβέντσης (παιδίατρος- σύμβουλος θηλασμού και γαλουχίας IBCLC) θα εξηγήσει όλα όσα χρειάζεται να ξέρει μία γυναίκα που θηλάζει ή θέλει να θηλάσει σχετικά με τη διατροφή της και φυσικά θα λύσει όλες τις απορίες.

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου
18:00-20:00

"Θηλασμός και διατροφή μητέρας"

Λεωφόρο Νίκης 9Β
Θεσσαλονίκη
www.blog.eimaimama.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου