Είμαι μια νέα μαμά και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας, μέσω του blog μου, όλη την εμπειρία που είχα στην εγκυμοσύνη αλλά και όσα θα έρθουν από εδώ και πέρα. Γίνετε μέλος και στείλτε μου email στο vivliolatreia@gmail.com ή στο ksanthompoumpouras@gmail.com με τις δικές σας εμπειρίες τοκετού, τα δωμάτια που διαμορφώσατε για τα μωρά σας με φωτογραφίες, απορίες ή και συμβουλές που θέλετε να δώσετε στην άλλες μανούλες.

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

elamazi.gr - Και εφέτος θα είμαστε ...mazi !!!

Και αυτή τη χρονιά, η Ελευθερία και ο Γιώργος μαζί με τον Μαρίνο και τον μικρό Μάριο να μας δίνουν έμπνευση, θα σας στέλνουμε κάθε εβδομάδα τις προτάσεις για διασκεδαση, κυρίως στο λεκανοπέδιο αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα!
Από την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν πολλά ψυχαγωγικά προγράμματα και θεατρικές παραστάσεις και θα λαμβάνετε το newsletter μας στη μορφή που το έχετε αγαπήσει, ενώ θα χαρούμε να λάβουμε τα μηνύματα σας στο elamazi@elamazi.gr!
Να σας πούμε ότι για εφέτος "mazi" μας θα είναι οι ωραιότερες παιδικές θεατρικές παραστάσεις στις οποίες θα είμαστε Χορηγοί Επικοινωνίας όπου και κάθε εβδομάδα θα έχουμε δωρεάν διπλές προσκλήσεις για όλους εσάς, από τις παραστάσεις:
"Ο Αυγερινός και η Πούλια" από την θεατρική ομάδα «Μαγικές Σβούρες» στο "Θέατρο Αθηνών"

"Ο κόσμος του Ολίβιου", μια παιδικη παράσταση Μαύρου θεάτρου στο "Ιλίσια-Ντενίση"

"Ενα σπίτι παραμύθια" του Σταμάτη Κραουνάκη και της Λίνας Νικολακοπούλου στην "Αθηναίδα"

"Ο Εγωιστής Γίγαντας" του 'Οσκαρ Ουάιλντ στο θέατρο "Αποθήκη" και

«Για μια φούχτα μπάμιες" του Ε.Τριβιζά από την θεατική ομάδα «Σκαραβαίοι» στο θέατρο "Πειραιώς 131"

ενώ θα είμαστε χορηγοί επικοινωνίας με πολλές εκπλήξεις στις εκδηλώσεις που που θα γίνονται στα βιβλιοπωλεία «Πατάκης»

Και αυτό το Σαββατοκύριακο, θα πάμε στη μεγαλύτερη ... Μικρόπολη !!! Το elamazi στηρίζει την εκδήλωση ως Χορηγός Επικοινωνίας ενώ εμείς θα πάμε το πρωϊ του Σαββάτου και θα βρισκόμαστε στα ταμεία γύρω στις 11πμ! Αν βρίσκεστε εκεί κοντά, θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε ενώ θα σας συνιστούσαμε να έρθετε με το μετρό στη στάση Κεραμικός!



Και εάν δεν το έχετε μάθει ακόμα, πρόκειται για μια πολιτεία «θαύμα!» με πολύ ιδιαίτερες θεματικές Γειτονιές, που δεν θυμίζουν καθόλου αυτές που ζουν σήμερα τα παιδιά στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων όπου η είσοδος για το κοινό θα είναι το Σαββατοκύριακο, 25 και 26 Σεπτεμβρίου, 10.00-19.00, με Δωρέαν Είσοδο για τα παιδιά και 8 ευρώ για κάθε ενήλικα που θα τα συνοδεύει.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι σύμφωνα με τους διοργανωτές, η Μικρόπολις απευθύνεται κυρίως σε παιδιά 6-13 ετών, στη Γειτονιά της Χαράς όμως μπορείτε να βρείτε εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης που απευθύνονται και σε μικρότερες ηλικίες…!!!

Έτσι, ακόμα και μια απλή βόλτα στις υπόλοιπες Γειτονιές της Μικρόπολις θα ενθουσιάσει τα μικρότερα παιδάκια αλλά και τους γονείς !!!
Και ασφαλώς, το Σαββατοκύριακο έχουμε και σε άλλες εκδηλώσεις να πάμε mazi !!!

Σάββατο 25/9, 12πμ: παράσταση για παιδιά από τις Εκδόσεις Πατάκη με Δωρεάν Είσοδο!: Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12.00 το μεσημέρι στο Βιβλιοπωλείο Πατάκη (Ακαδημίας 65, τηλ.: 210.38.11.850) οι Εκδόσεις Πατάκη και η ομάδα τέχνης Πάροδος σας προσκαλούν σε μια νέα παράσταση εμπνευσμένη από μικρές ιστορίες μέσα από τα βιβλία της Μαρίας Παπαγιάννη από τις σειρές “Χωρίς Σωσίβιο” και στα Βαθιά”

Σάββατο 25 /9, 10.00 – 13.00: «Σήμερα συνάντησα έναν νάνο!» στο “Παιχνιδαγωγείο”, Νέο Ψυχικό:Ενας νέος χώρος χαράς και δημιουργίας άνοιξε στο Νέο Ψυχικό, το “Παιχνιδαγωγείο “. Αυτό το Σάββατο 25/9 μας περιμένουν στο «Σήμερα συνάντησα έναν νάνο!» ένα παιχνίδι στη φύση και την πόλη!!!

Σάββατο 25/9: Εικαστικές επισκέψεις με την Μαρία Αγγέλη:Τo Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στις 12.00, η μουσειοπαιδαγωγός Μαρία Α. Αγγελή προσκαλεί παιδιά ηλικίας 5-14 ετών σε δυο εικαστικές συναντήσεις. Βίωμα, παρατήρηση, παιχνίδι, εικαστικές δοκιμές, ανιχνεύσεις, αφηγήσεις, συνεργασία δομούν και τις δύο συναντήσεις.

Μεσημέρια Σαββάτου ζωγραφίζοντας στο Μουσείο Ηρακλειδών:Στο πλαίσιο της έκθεσης “Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΩΣ ΜΟΥΣΑ, 1900-1950″ το Μουσείο Ηρακλειδών διοργανώνει παιδικό εργαστήρι ζωγραφικής για παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών, υπό τη διδασκαλία της ζωγράφου Pascaline Bossu. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί από 25/09/2010 έως 20/11/2010 και ώρες 13.30 – 15.30. Κόστος συμμετοχής:22 ευρώ / μεμονωμένη συνάντηση.

Φθινόπωρο στο “AthensHeart” με δωρεάν εκδηλώσεις!: Η Μικρή Ζούγκλα του εμπορικού κέντρου athensheart υποδέχεται το Φθινόπωρο με ξέγνοιαστα και δημιουργικά παιχνίδια για τους μικρούς της φίλους, κάθε Σάββατο του Σεπτεμβρίου, 12:00-16:00, εντελώς δωρεάν.
Κερδίσετε 10 Προσκλήσεις για το ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΣ!

To elamazi ως Χορηγός Επικοινωνίας προσφέρει 10 προσκλήσεις στους 10 πρώτους που θα κάνουν κλικ στο παρακάτω link και θα συμπληρώσουν το ονοματεπώνυμο τους ως σχόλιο:
"23-26 Σεπτεμβρίου: “ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΣ – ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΘΑΥΜΑ!” στην Τεχνόπολη στο Γκάζι με δωρεάν είσοδο για τα παιδιά και την υποστήριξη του elamazi!"
Οι 10 τυχεροί θα ενημερωθούν με email ενώ τα ονόματα τους θα βρίσκονται στην είσοδο της εκδήλωσης για να πάνε το Σάββατο ή την Κυριακή όπου θα πρέπει να αναφέρετε το ονοματεπώνυμο που μας στείλατε καθώς και ότι είστε από το elamazi!
Οι Δωρεάν Προσκλήσεις για τη Μικρόπολις που σας προσφέρουμε είναι για τον ένα γονέα και προσφέρονται στους ενήλικες συνοδούς των παιδιών αφού η Είσοδος στη Μικρόπολις είναι Δωρεάν για Όλα τα Παιδιά! Αυτό σημαίνει ότι οι ενήλικες μπορούν να έρθουν χωρίς να πληρώσουν έκαστος 8 ευρώ εισιτήριο εισόδου μόνο εφόσον συνοδεύουν παιδιά όπου ασφαλώς μπορούν να έρθουν και άλλοι ενήλικες συνοδοί, θα πρέπει όμως να πληρώσουν το εισιτήριο εισόδου!
(για περισσότερες πληροφορίες www.mikropolisfestival.gr )

Καλά να περάσετε και να είστε πάντα ...mazi!

Γιώργος & Ελευθερία
Μαρίνος και ο μικρός Μάριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου