Είμαι μια νέα μαμά και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας, μέσω του blog μου, όλη την εμπειρία που είχα στην εγκυμοσύνη αλλά και όσα θα έρθουν από εδώ και πέρα. Γίνετε μέλος και στείλτε μου email στο vivliolatreia@gmail.com ή στο ksanthompoumpouras@gmail.com με τις δικές σας εμπειρίες τοκετού, τα δωμάτια που διαμορφώσατε για τα μωρά σας με φωτογραφίες, απορίες ή και συμβουλές που θέλετε να δώσετε στην άλλες μανούλες.

Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2010

Λειτουργία του Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου «ΠΝΟΗ» στο Δ. Βύρωνα»

Το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο «ΠΝΟΗ» συνεχίζει για δεύτερη χρονιά τη λειτουργία του, παρέχοντας υπηρεσίες σε παιδιά (προ-)σχολικής ηλικίας και τις οικογένειές τους, που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγου, μάθησης ή σχολικής ένταξης. Το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο στελεχώνεται από μια διεπιστημονική ομάδα, η οποία αποτελείται από επαγγελματίες ψυχικής υγείας: ψυχολόγο, ειδικό παιδαγωγό, λογοθεραπευτή και εργοθεραπευτή.
Το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο «ΠΝΟΗ» ανήκει στο κοινωνικό μη- κερδοσκοπικό φορέα «Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων - ΕΔΡΑ», ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα της ψυχικής υγείας από το 2001.
Στο Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο «ΠΝΟΗ» παρέχονται (με την κάλυψη των ασφαλιστικών ταμείων) υπηρεσίες όπως, αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών, λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλευτική γονέων, χωρίς οικονομική επιβάρυνση των γονέων!
Το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο στεγάζεται στον πρώτο όροφο του κτιρίου επί της οδού Φλέμινγκ 68 στο Δ. Βύρωνα και λειτουργεί καθημερινά από 9:30 πμ. έως 20:30 μμ.

Στοιχεία Επικοινωνίας


Τηλέφωνο / Φαξ: 210-76 50 882
Email: pnoe_edra@yahoo.gr
Website: www.edra-coop.grΨυχοπαιδαγωγικό Κέντρο "ΠΝΟΗ"
Δομή του κοινωνικού μη κερδοσκοπικού φορέα Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. "ΕΔΡΑ"

A. Παράρτημα Περιστερίου
Γαστούνης και Γουμενίτσης 14, 121 31
Περιστέρι Αττικής
τηλ/φαξ: 210-59 13 826
Email: pnoe_edra@yahoo.gr

B. Παράρτημα Βύρωνα
Φλέμινγκ 68, 162 33
Βύρωνας Αττικής
τηλ./φαξ: 210-76 50 882
Email: pnoe_edra@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου