Είμαι μια νέα μαμά και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας, μέσω του blog μου, όλη την εμπειρία που είχα στην εγκυμοσύνη αλλά και όσα θα έρθουν από εδώ και πέρα. Γίνετε μέλος και στείλτε μου email στο vivliolatreia@gmail.com ή στο ksanthompoumpouras@gmail.com με τις δικές σας εμπειρίες τοκετού, τα δωμάτια που διαμορφώσατε για τα μωρά σας με φωτογραφίες, απορίες ή και συμβουλές που θέλετε να δώσετε στην άλλες μανούλες.

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Καλά δεν ντρέπεται η Creta Farm;

Η Creta Farm ξαναχτυπά για άλλη μια φορά, και για άλλη μια φορά δείχνει ότι δεν την ενδιαφέρει καθόλου η υγεία μας και ούτε των παιδιών μας. Τη στιγμή που τα επιστημονικά στοιχεία δείχνουν ότι τα επεξεργασμένα κρέατα και τα νιτρώδη που περιέχουν συσχετίζονται με καρκίνο και καρδιαγγειακές παθήσεις είναι όχι μόνο ανεύθυνο, αλλά και ανήθικο να προωθούνται αυτά τα προϊόντα σε παιδιά. Κάνουν εκδήλωση λοιπόν στο σταθμό Μετρό του Συντάγματος για τα παιδιά, όπου θα ενημερώνουν το ανυποψίαστο κόσμο για τα προϊόντα τους. Ειδικοί διατροφολόγοι (τέτοιες στιγμές με κάνουν να ντρέπομαι για το επάγγελμα μου) θα βρίσκονται στη διάθεση του κοινού, προκειμένου να τους ενημερώσουν για τη σημασία και τον ρόλο του ελαιόλαδου στην παιδική διατροφή. Ξέρουμε πολύ καλά το ρόλο του ελαιόλαδου στη διατροφή μας, οι Έλληνες καταναλώνουν ελαιόλαδο από την αρχαιότητα, το βάζουμε στις σαλάτες μας, τα λαδερά μας, τα γλυκά μας...δεν χρειάζεται να το καταναλώσουμε μέσω ενός επεξεργασμένου κρέατος γεμάτο αλάτι και συντηρητικά που πιθανό να είναι καρκινογόνα. Επίσης, αναφέρουν ότι οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν χρήσιμες συμβουλές για το πώς μπορούν να εντάξουν τα παριζάκια Εν Ελλάδι στην καθημερινή διατροφή τους, με λίγα λόγια πως δηλαδή θα σας πείσουν να αγοράζετε τα προϊόντα τους, και να δίνετε στα παιδιά σας τρόφιμα που μπορεί να αυξήσουν τις πιθανότητες να παρουσιάσουν καρκίνο και καρδιαγγειακές παθήσεις. Συγχαρητήρια και πάλι Creta Farm.
www.natofao.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. τί να φάμε τελικά? τί να δώσουμε στα παιδιά μας????? όλα είναι μία κοροϊδία!!! όλα για τα λεφτά, είπαμε να βγάλουν χρήμα, αλλά τα παιδιά δεν τα σκέφτονται καθόλου??? στα δικά του άραγε δίνουν από αυτές τις τροφές????

    ΑπάντησηΔιαγραφή