Είμαι μια νέα μαμά και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας, μέσω του blog μου, όλη την εμπειρία που είχα στην εγκυμοσύνη αλλά και όσα θα έρθουν από εδώ και πέρα. Γίνετε μέλος και στείλτε μου email στο vivliolatreia@gmail.com ή στο ksanthompoumpouras@gmail.com με τις δικές σας εμπειρίες τοκετού, τα δωμάτια που διαμορφώσατε για τα μωρά σας με φωτογραφίες, απορίες ή και συμβουλές που θέλετε να δώσετε στην άλλες μανούλες.

Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010

Trendy σαλιάρες για crafty μαμάδες και μωρά


  Μου αρέσει πολύ που τον τελευταίο καιρό το Purl Soho χρησιμοποιεί τα υλικά που έχει στο κατάστημά του για να φτιάξει τόσο όμορφα πράγματα και μετά συνδυάζει όλα αυτά που χρειάζονται και φτιάχνει kits με τις σωστές ποιότητες και ποσότητες των υλικών για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Εάν ξέρεις κάποια μανούλα ή μανούλα to be που το 'χει με τα crafts και θέλεις να της κάνεις ένα έξυπνο δώρο για το μικρό της, τότε τα καινούργια kits του Purl Soho για να φτιάξει σαλιάρες θα της αρέσουν πολύ!

Τα kits όπως πάντα είναι σε ποικιλίες χρωμάτων και μπορείς να διαλέξεις ποιά σου αρέσουν ανάλογα και με το αν το μωρό είναι αγοράκι ή κοριτσάκι. Πάντως γενικά τα υφάσματα που έχει επιλέξει η ομάδα του Purl Soho ξεφεύγει και λιγάκι από τα στερεότυπα του ροζ για τα κορίτσια και γαλάζιο για τα αγόρια.

Μέσα στο kit περιλαμβάνεται και το πετσετέ ύφασμα για να είναι οι σαλιάρες σούπερ απορροφητικές και να πλένονται εύκολα. Μαζί θα βρεις και την κλωστή, τα κουμπώματα, και φυσικά τις οδηγίες για να τις φτιάξεις. Υπάρχουν αρκετά υλικά για 4 σαλιάρες μέσα σε κάθε kit, 2 από κάθε σχέδιο!

Εάν παρόλ' αυτά δεν θέλεις να πάρεις το kit και θέλεις απλώς να φτιάξεις τις δικές σου σαλιάρες μπορείς να βρεις τις αναλυτικές οδηγίες της Joelle στο άρθρο της στο Purl Bee!

Εάν θυμάσαι είχαμε φτιάξει κι εμείς τις δικές μας σαλιάρες... Ρίξε μια ματιά και στο δικό μας παλαιότερο Videocast "Φτιάχνουμε σαλιάρες" εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου