Είμαι μια νέα μαμά και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας, μέσω του blog μου, όλη την εμπειρία που είχα στην εγκυμοσύνη αλλά και όσα θα έρθουν από εδώ και πέρα. Γίνετε μέλος και στείλτε μου email στο vivliolatreia@gmail.com ή στο ksanthompoumpouras@gmail.com με τις δικές σας εμπειρίες τοκετού, τα δωμάτια που διαμορφώσατε για τα μωρά σας με φωτογραφίες, απορίες ή και συμβουλές που θέλετε να δώσετε στην άλλες μανούλες.

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Aλλαγές στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα των σχολείων

Νέα μαθήματα για την Α' και Β΄' Δημοτικού

Στο πλαίσιο της αναμόρφωσης του εκπαιδευτικού συστήματος, το υπουργείο Παιδείας προχωράει σε αλλαγές και στην εφαρμογή νέων μεθόδων διδασκαλίας. Έτσι λοιπόν, στα 800 σχολεία που θα λειτουργήσουν φέτος....
με αναμορφωμένο πρόγραμμα προβλέπεται η ένταξη των Αγγλικών και της Λογοτεχνίας στο σχολικό πρόγραμμα της πρώτης και της δευτέρας δημοτικού.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές των δύο πρώτων τάξεων μέσα από παιχνίδια, τραγούδια και άλλες δραστηριότητες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να αποκτήσουν μία πρώτη γεύση από τα μαθήματα τα οποία θα διδαχτούν κανονικά στις επόμενες τάξεις του δημοτικού.

Στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση για πρώτη φορά στο σχέδιο νόμου του υπουργείο Παιδείας για τη δια βίου μάθηση προβλέπει τη λειτουργία τμημάτων Γυμνασίου και Λυκείου μέσα σε αναγνωρισμένες μονάδες απεξάρτησης από τα ναρκωτικά.

www.volosreporter.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου