Είμαι μια νέα μαμά και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας, μέσω του blog μου, όλη την εμπειρία που είχα στην εγκυμοσύνη αλλά και όσα θα έρθουν από εδώ και πέρα. Γίνετε μέλος και στείλτε μου email στο vivliolatreia@gmail.com ή στο ksanthompoumpouras@gmail.com με τις δικές σας εμπειρίες τοκετού, τα δωμάτια που διαμορφώσατε για τα μωρά σας με φωτογραφίες, απορίες ή και συμβουλές που θέλετε να δώσετε στην άλλες μανούλες.

Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

Εκδηλώσεις Οκτωβρίου

Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΣΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ

Τα Βιβλιοπωλεία ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ, οι Εκδόσεις ΔΙΑΠΛΑΣΗ και ο Σύλλογος Φίλων των Ζώων Χαλανδρίου, προσκαλούν όλους τους μικρούς μας φίλους το Σάββατο 9 Οκτωμβρίου στις 12:30 π.μ.  στη παρουσίαση των βιβλίων «ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΜΥΘΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ»  και «ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ» του Πασχάλη Τσαρούχα με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων! Ελάτε να τραγουδήσουμε παρέα με τον Πασχάλη Τσαρούχα  παραμύθια με ήρωες τα ζώα!!! .
.
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΗ ΣΤΟΑ .
Ανδρέα Παπανδρέου 11
. τηλ. 210 6800644
_____________________________________________________________________________________________

Η ΛΕΝΑ ΤΕΡΚΕΣΙΔΟΥ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΦΛΩΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο ΣΑΚΗΣ ΓΑΛΑΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΖΑΧΑΡΟΣΩΡΙΟ
Ο δυναμικός ήρωας Σάκης Γαλατάκης επιστρέφει σε νέα αποστολή και με τις εκδόσεις ΔΙΑΠΛΑΣΗ καλούν τους μικρούς μας φίλους στο βιβλιοπωλείο ΦΛΩΡΑΣ το Σάββατο 16 Οκτωβρίου στις 12:00 το πρωί.
Η συγγραφέας ΛΕΝΑ ΤΕΡΚΕΣΙΔΟΥ με την ηθοποιό-εμψυχώτρια ΊΑ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ θα γνωρίσουν στα παιδιά το φανταστικό κόσμο του Σάκη Γαλατάκη και της παρέας τους με διασκεδαστικό θεατρικό παιχνίδι, με τραγούδι, με πολύ γέλιο και εκπλήξεις..

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΦΛΩΡΑΣ Πειραιάς Ζωσιμάδων 46, 18535 .
Τηλ. 210-4172819 Fax: 210-4129435

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου